PRIDRUŽITE SE FREESTYLE LIBRE PROGRAMU!

Nadamo se da ste zadovoljni s Vašim FreeStyle Libre sustavom. Prije prve upotrebe sustava, molimo Vas proučite Korisnički priručnik.

Kako bismo Vas mogli informirati o našim proizvodima i uslugama, molimo Vas ispunite ovu pristupnicu ili nas možete nazvati na 0800 33 33 44.

PRISTUPNICA:
  Ispunjavanjem ove pristupnice i Vašim potpisom potvrđujete da želite postati član FreeStyle Libre programa i dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka, u skladu s niže navedenim informacijama.
  Abbott Laboratories d.o.o. iz Zagreba, Koranska 2 („Abbott“) je voditelj obrade Vaših osobnih podataka prikupljenih putem ove pristupnice („osobni podaci“).
  Svrha FreeStyle Libre programa je informiranje o Abbottovim proizvodima i uslugama te njihovom sigurnom korištenju, kao i razmjena najnovijih spoznaja o preveniranju i liječenju šećerne bolesti.
  Ako se odlučite pridružiti FreeStyle Libre programu, Abbott će Vam dostavljati e-novine, pozivnice za sudjelovanje na događajima (primjerice edukacijama, radionicama i savjetovalištima, anketama i ostale slične informativne materijale).
  Abbott će Vam slati promotivne materijale o ostalim Abbottovim proizvodima i uslugama samo uz Vašu izričitu privolu, koju možete dati unosom križića u gore navedeno polje.
  Uvijek imate pravo povući Vašu privolu, u bilo koje doba. Ako je to nužno, Abbott će Vam nastaviti slati nepromotivnu komunikaciju, kao što su obavijesti o sigurnosti proizvoda.
  Abbott ne šalje promotivni ili marketinški materijal djeci.
  Abbott neće prodavati Vaše osobne podatke trećim osobama u svrhe direktnog marketinga.
  Abbott prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke radi direktnog komuniciranja s Vama, sukladno naprijed navedenom.
  Abbott će Vaše osobne podatke iz ove pristupnice obrađivati sve dok: (a) nas ne obavijestite da ne želite više primati naše poruke; ili (b) u slučaju prestanka FreeStyle Libre programa, ovisno o tome koja od navedenih okolnosti nastupi ranije.
  Samo ako će to biti nužno, Abbott će Vaše osobne podatke dijeliti sa nezavisnim dobavljačima koje je Abbott angažirao radi pružanja usluga nužnih za provedbu FreeStyle Libre programa (primjerice dobavljači koji Abbottu pružaju usluge podrške za uređaje koje koristite i korisničke podrške, usluge
  pripremanja i slanja pozivnica na događaje, poruka, e-novosti).
  Abbott primjenjuje odgovarajuće mjere zaštite Vaših osobnih podataka i odgovarajuće mehanizme u slučajevima prijenosa osobnih podataka izvan Europskog gospodarskog prostora. Ako se želite detaljnije informirati o tim mjerama, molimo da nam se obratite na niže navedene kontakte.

  Vaša prava
  Ovu privolu možete povući u svako doba, bez ikakvih štetnih posljedica za Vas. Povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade osobnih podataka prije nego je suglasnost povučena.
  Uvijek imate pravo: (a) zatražiti pristup Vašim osobnim podacima; (b) podnijeti zahtjev za ispravak netočnih osobnih podataka; (c) ishoditi brisanje Vaših osobnih podataka; (d) zatražiti ograničenje obrade; (e) podnijeti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka i (f) zatražiti da dostavimo Vaše osobne podatke Vama ili osobi Vašeg izbora u strukturiranom, uobičajenom i strojno čitljivom formatu.
  Također, uvijek imate pravo podnošenja prigovora Abbottu i pritužbi hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Za detaljnije obavijesti, molimo posjetite:
  http://azop.hr.

  Kontakt
  Ako više ne želite primati naše obavijesti opisane u ovoj Pristupnici ili ako imate pitanja, zahtjeve ili pritužbe na obradu podataka, molimo da nam se obratite pisanim putem na adresu:
  Abbott Laboratories d.o.o.
  Koranska 2, 10 000 Zagreb
  n/r Službenik za vezu sa Abbottovim EU službenikom za zaštitu osobnih podataka
  Kontakt našeg službenika za zaštitu osobnih podataka u Europskoj uniji je putem e-maila: eu-dpo@abbott.com ili putem web-stranice www.abbott.com/eu-dpo.html, gdje možete pronaći i ostale korisne kontakt informacije.
  Abbott može prekinuti ili promijeniti FreeStyle Libre program u bilo koje doba, bez obveze da Vas o tome obavijesti.
  »FreeStyle«, »Libre« i povezane trgovačke marke su zaštićeni žigovi društva Abbott Diabetes Care Inc. sukladno zakonima različitih država.