SVE ŠTO TREBATE ZNATI O SVOM ČITAČU

Sa svakim bezbolnim skeniranjem dobit ćete sljedeće podatke: očitanje trenutačne glukoze, prikaz strelice koja pokazuje trend kretanja glukoze, što Vam olakšava odluku o daljnjim koracima, pregled kretanja glukoze kroz posljednjih 8 sati iz kojih možete saznati kako hrana, tjelesna aktivnost i inzulin utječu na Vaše razine glukoze, danju i noću.

Čitač sa grafovima 2

OČITANJA GLUKOZE SA SENZORA

Prikaz na zaslonu čitača s očitanjem glukoze sa senzora pojavit će se nakon što čitačem skenirate senzor. Podaci koji se prikazuju uključuju trenutačno očitanje glukoze, strelicu za prikaz trenda kretanja glukoze i grafički prikaz trenutačnog očitanja i pohranjenih očitanja glukoze.

DNEVNI OBRASCI KRETANJA GLUKOZE

Ovi podaci pokazuju Vam promjene u razini glukoze kroz više dana temeljem kojih možete provjeriti koliko je dobro regulirana Vaša glikemija. Puna crna linija pokazuje srednju vrijednost Vaših očitanja glukoze, a sivo osjenčano područje predstavlja raspon vrijednosti (10 – 90 percentila) očitanih sa senzora.

Čitač sa grafovima 3
Čitač sa grafovima 4

STANJA NISKE RAZINE GLUKOZE

Grafikon koji Vam pokazuje broj epizoda niske razine glukoze izmjerenih Vašim senzorom. Stanja niske vrijednosti glukoze bilježe se kada su očitanja glukoze duže od 15 minuta niža od 3,9 mmol/l.

VRIJEME UNUTAR CILJNOG RASPONA

Grafikon koji Vam pokazuje postotke vremena u kojem su očitanja sa senzora bila iznad, ispod ili unutar ciljnog raspona.

Čitač sa grafovima